Je bekijkt nu 2014

2014

Beste Tuinders,

Allereerst wil ik jullie mede namens het voltallige bestuur U een gezond en gelukkig 2014 toewensen. Hopelijk hebben we dit jaar mooi weer voor onze hobby tuinieren en is het groeizaam weer.

Wij zullen als bestuur weer trachten de diverse zaken voor onze vereniging goed te laten verlopen. Ik ben me er van bewust dat we op zo’n groot tuindercomplex het niet iedereen volledig naar de zin kunnen maken, maar we gaan ons best doen.

In 2014 gaan we als bestuur verder met de ingeslagen weg om ons complex een beter aanzien te geven. Zoals jullie hebben kunnen zien is ons verenigingsgebouw pas geverfd.
De bouwcommissie blijft in tact om meer grip te krijgen op de te realiseren bouwwerken, dus als je iets wilt veranderen of plaatsen op Uw perceel, benader deze commissie.
Tevens zullen we de tuinders gaan benaderen om hun perceel op te ruimen en hun vragen het perceel op orde te houden.
We doen dit niet alleen voor ons zelf, maar deze actie is ook gericht op de open tuindag die we willen gaan organiseren in mei 2014. We willen bij deze dan ook vragen wie wil er mee doen en zijn tuin openstellen. U kunt zich aanmelden bij één van de bestuursleden, of op de website. Een programma zijn we aan het voorbereiden.
Over de website gesproken, we mogen ons verblijden met voldoende belangstelling op de website, zowel van binnen onze vereniging als daar buiten. We houden hem actueel.

Door de aandacht in de krant voor onze vereniging hebben we nu een wachtlijst van kandidaten die een tuin willen huren en hebben we geen lege tuinen meer.

In maart gaan we in samenwerking met stichting Natuur en Zo een insectenhotel op ons complex plaatsen. Dit is voor beiden iets nieuws, hier worden jullie nog later over geïnformeerd.

Tot slot, in maart houden we weer onze jaarlijkse ledenvergadering, een uitnodiging hiervoor volgt. Hopelijk mogen we rekenen op een grote opkomst.

Voorzitter Mirko Tomic,
mede namens bestuur.

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Wim de Valk

  Voor alle leden een vrolijk en gezond 2014.

  In maart hebben we weer een ledenvergadering en ik hoop op een grote opkomst.
  Door elkaar beter te leren kennen en contacten uit te wisselen kunnen we er voor zorgen dat de tuinen op orde zijn en kunnen we misschien vandalisme voorkomen.

  Loop af en toe eens langs het verenigingsgebouw om te kijken of er nieuws is. En heeft u iets te melden? Geef uw vraag of reactie dan door via de brievenbus.

  Met vriendelijke groet,

  Wim

  1. Paula

   Wim, bedankt voor je reactie!

   Paula

Laat een reactie achter