Je bekijkt nu Mooi gebaar van een van onze leden!

Mooi gebaar van een van onze leden!

Bij het nalopen van de recente bankmutaties zag Johan van der Hooft, onze penningmeester, dat een lid te veel had betaald. Het ging hierbij om een bedrag van 39,95 euro. Uiteraard is dit bedrag terug betaald.

Groot was de verrassing toen de penningmeester een mail ontving met de volgende tekst:

Beste Hr vd Hooft,

Best wel leuk dat u het teveel betaalde bedrag heeft teruggestort maar ik stort altijd teveel om de vereniging te steunen bij evt. tekorten door onverwacht hoge onkostenposten!!

In antwoord hierop heeft de penningmeester het volgende berichtje teruggestuurd.

Zulke prettige verrassingen heb ik in mijn penningmeesterschap nog niet gekregen. Dank daarvoor. Gelukkig hebben we op dit moment een gezonde financiĆ«le vereniging, ook al doemen er binnenkort kostenposten op die een flinke deuk in onze portemonnee zullen slaan. We hebben serieuze plannen om de toiletten op de openbare riolering aan te sluiten, omdat de capaciteit van de huidige septic tank onvoldoende is. Binnenkort zal het bestuur hierover een beslissing nemen. Dus wanneer ik in het vervolg constateer dat U meer overgemaakt heeft dan U verschuldigd bent, dan zal ik dat niet terugstorten maar uw sympathieke gebaar extra waarderen…

Met vriendelijke groeten,

Johan van der Hooft
Penningmeester

Laat een reactie achter