Je bekijkt nu Tuinderslust in het nieuw

Tuinderslust in het nieuw

TERNEUZEN – Volkstuinencomplex Tuinderslust tussen de Guido Gezellestraat en de Oudelandseweg in Terneuzen is compleet vernieuwd. De paden zijn geasfalteerd en het complex is voorzien van een afsluitbaar hek, om vandalen voor eens en altijd te weren. Er zijn in totaal 150 volkstuinen waarmee Tuinderslust het grootste volkstuinencomplex van Zeeuws-Vlaanderen is.

De hobbytuinders van volkstuinencomplex Tuinderslust in het gehucht Driewegen bij Terneuzen waren zó blij met de medewerking van de gemeente aan een opknapbeurt dat zij Bos ‘het Jaap Bospad’ lieten openen. De tuinders kunnen hun sla, tomaten en bloemkolen voortaan bereiken via een geasfalteerd pad. En misschien nog wel belangrijker: vandalen krijgen door de plaatsing van een nieuw hek niet eens meer de kans om van het padje af te raken.

© Provinciale Zeeuwse Courant, 25 mei 2012
http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-vlaanderen/tuinderslust-terneuzen-in-het-nieuw-1.1710300
http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-vlaanderen/hobbytuinders-terneuzen-bedanken-wethouder-bos-met-eigen-pad-1.1720823

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Paula

   Je bedoelt het hekwerk?

   Het is jammer dat we het hebben moeten plaatsen, maar het werkt wel.

 1. Doris

  Jammer dat de poorten soms (vaak) worden open geleten. Of zoals in mijn geval dat het een gewoonte was om die tegen mijn hek klem open te zetten en het vergeten. Ik heb mijn palen rechter gezet dus het lukt niet meer. Maar de vorige week was er een post tegen mijn hek geplaatst op het weer te kunnen.Voor de eigenaar van die post… het ligt nu op mijn composthoop. De sleutel kost niet voor niets 15 euries.Dat de hoofdpoort vaker gewoon open blijkt te staan deert me niet ik zit van achteren en gebruik die ingang bijna nooit. Jammer dat ons stukje geen asvaltlaag heeft.

  1. Paula

   Hallo Doris, bedankt voor deze melding, ik heb het doorgespeeld naar het bestuur.

 2. Jorg

  testbericht om te kijken of tuinderslust email functie van de website werkt

Laat een reactie achter