Website tuinderslust

Website tuinderslust

SAMSUNGWelkom op de website van volkstuinvereniging Tuinderslust Terneuzen. De afgelopen weken heeft het bestuur en de webredactie hard gewerkt om deze website te ontwerpen en in te vullen. Met een eigen website is het volkstuincomplex beter vindbaar voor nieuwe leden en kunnen de huidige leden alle informatie over het complex op één centrale plek vinden.

We zijn vooral trots op de nieuwspagina waar we met enige regelmaat u op de hoogte willen houden over het reilen en zeilen van het bestuur, de leden van de vereniging, activiteiten en de beschikbare tuinen. Op de vereniging pagina vindt u alles over de geschiedenis van het complex, wie er in het bestuur zitten, onze reglementen en hoe je lid kunt worden / een tuin kunt huren.

Natuurlijk is er ook ruimte voor u als lezer. Op de nieuwspagina kunt u reageren. Daarnaast zou het leuk zijn als u af en toe leuke stukjes op stuurt. Heeft u vragen? Dan vindt u op deze website alle contact gegevens.

Veel leesplezier.

p.s. de website wordt op onderdelen nog verder uitgewerkt. Suggesties?

 1. WendyWendy01-31-2014

  Hallo, ik heb een tweetal weken geleden afgesproken biologische paardenmarkt te kunnen brengen. Door het crashen van mijn telefoon ben ik helaas het telefoonnummer kwijt. Ik zou morgenochtend graag mest brengen als dat mogelijk is. Mijn telefoonnummer is 06-15661191. Hoop op korte termijn contact te hebben om af te spreken.
  Met vriendelijke groet,
  Wendy Remery.

  • PaulaPaula02-11-2014

   Hoi Wendy,
   Sorry voor deze late reactie.
   Ik zal je telefoonnummer doorgeven, zodat we een nieuwe afspraak kunnen maken.
   Groet,
   Paula

 2. Samson tuin 26Samson tuin 2606-10-2019
 3. SamsonSamson06-10-2019

  correctie tuin 25!

Plaats een reactie