Website tuinderslust

SAMSUNGWelkom op de website van volkstuinvereniging Tuinderslust Terneuzen. De afgelopen weken heeft het bestuur en de webredactie hard gewerkt om deze website te ontwerpen en in te vullen. Met een eigen website is het volkstuincomplex beter vindbaar voor nieuwe leden en kunnen de huidige leden alle informatie over het complex op één centrale plek vinden.

We zijn vooral trots op de nieuwspagina waar we met enige regelmaat u op de hoogte willen houden over het reilen en zeilen van het bestuur, de leden van de vereniging, activiteiten en de beschikbare tuinen. Op de vereniging pagina vindt u alles over de geschiedenis van het complex, wie er in het bestuur zitten, onze reglementen en hoe je lid kunt worden / een tuin kunt huren.

Natuurlijk is er ook ruimte voor u als lezer. Op de nieuwspagina kunt u reageren. Daarnaast zou het leuk zijn als u af en toe leuke stukjes op stuurt. Heeft u vragen? Dan vindt u op deze website alle contact gegevens.

Veel leesplezier.

p.s. de website wordt op onderdelen nog verder uitgewerkt. Suggesties?

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Wendy

  Hallo, ik heb een tweetal weken geleden afgesproken biologische paardenmarkt te kunnen brengen. Door het crashen van mijn telefoon ben ik helaas het telefoonnummer kwijt. Ik zou morgenochtend graag mest brengen als dat mogelijk is. Mijn telefoonnummer is 06-15661191. Hoop op korte termijn contact te hebben om af te spreken.
  Met vriendelijke groet,
  Wendy Remery.

  1. Paula

   Hoi Wendy,
   Sorry voor deze late reactie.
   Ik zal je telefoonnummer doorgeven, zodat we een nieuwe afspraak kunnen maken.
   Groet,
   Paula

 2. Piet Verhelst

  Voor de vroege teelt van gewassen in uw moestuin heb ik een tunnelkasje te koop maat 2 mtr breed en 5 mtr lang.
  Tevens een vogelnet/aardbeinet
  Beiden samen voor €7.50. zit beiden nieuw in de originele verpakking, nooit gebruikt

  1. Mevr. Faes

   Wij hebben wel interesse, is dit nog beschikbaar en op welke tuin kunnen we komen kijken. Gebruikers van tuin 101

 3. Arnoud

  Hoi, wanneer komt de container voor groenafval. Ik heb het e.e.a. klaar liggen. Groeten Arnoud no 147. P.s het invullen van naam en email is verwarrend omdat het onder staat i.p.v. boven.

Laat een reactie achter